Hangaar46


Dit jaar zal er opnieuw een Hangaar46 worden georganiseerd tijdens Balloonfair Staphorst. De Hangaar46 is een afgesloten terras op het opstijgterrein. In het tweede volle weekend van juli is de donderdagavond de avond om samen met je personeel een gezellige avond te beleven, de vrijdagavond staat in het teken van het ontmoeten van lokale ondernemers.


Dit jaar zal er opnieuw een Hangaar46 worden georganiseerd tijdens Balloonfair Staphorst. De Hangaar46 is een afgesloten terras op het opstijgterrein. In het eerste volle weekend van juli is de donderdagavond de avond om samen met je personeel een gezellige avond te beleven, de vrijdagavond staat in het teken van het ontmoeten van lokale ondernemers.

Hoe gaaf is het om samen met je personeel eerste rang te zitten tijdens de Balloonfair Staphorst? Vlak voor je neus zullen de luchtballonnen gereed gemaakt worden om op te stijgen. Op het terras zijn er voldoende sta- en zitgedeeltes waar genoeg ruimte is om te genieten van deze unieke avond.

Op donderdagavond 11 juli is het terras van Hangaar46 open voor bedrijfspersoneel. Het nodigt dan ook uit om een heerlijk avondje te ervaren, waarbij het personeel lekker kan ontspannen. Geef je personeel een boost door deze unieke ervaring.

Vrijdagavond 12  juli is de ondernemersavond, waarbij je als ondernemer in contact komt met andere (lokale) ondernemers. Je netwerkt op een ruim opgezet terras en hebt een onvergetelijk uitzicht bij je netwerkgesprekken.

De kosten per persoon zijn €50,-. Dit is inclusief een hapje en onbeperkt drinken. Het terras is beide avonden geopend vanaf 18.00 uur en sluit om 23.00 uur.

Het is mogelijk dat weeromstandigheden ervoor zorgen dat sommige activiteiten geannuleerd moeten worden. De Hangaar46 zal wel doorgaan, we zullen er dan alles aan doen om u ook dan een onvergetelijke avond te bezorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, meld u dan aan via het contactformulier. We zullen z.s.m. contact met u opnemen.