Hangaar46


Dit jaar zal er opnieuw een Hangaar46 georganiseerd worden tijdens Balloonfair Staphorst.  De Hangaar46 is een afgesloten terras op het opstijgterrein. Donderdagavond de avond om samen met je personeel een gezellige avond te beleven en de vrijdag de avond om lokale ondernemers te ontmoeten! 


Hoe gaaf is het om samen met je personeel eerste rang te zitten tijdens de Balloonfair Staphorst? Een aantal meter voor je neus zullen de luchtballonnen gereed gemaakt worden om op te stijgen. Op het terras zal voldoende sta en zitgedeeltes zijn waaraf genoten kan worden. 

Op donderdagavond 6 juli zal het terras opengesteld worden voor bedrijven die hier met personeel willen zitten. Een avondje heerlijk ontspanning met het personeel, wat zal zorgen voor een positieve invloed binnen de het bedrijf. 

Vrijdagavond 7 juli is de avond voor ondernemers om in contact te komen met andere (lokale) ondernemers. Netwerken op een mooi terras met een fanatisch uitzicht op de luchtballonnen. 

De kosten per persoon zijn €-- EURO, dit is inclusief een hapje en vrij drinken. Het terras is beide avonden geopend vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur. 

Het is mogelijk dat vanwege de weersomstandigheden niet alle geplande activiteiten doorgaan. De Hangaar46 zal wel doorgaan, we zullen er alles aan doen om u dan ook een onvergetelijke avond te bezorgen. 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn meld u dan aan via het contactformulier, we zullen z.s.m. contact met u opnemen.