In 2020 heeft de Balloonfair Staphorst geen derde editie laten plaatsvinden. Voor dit jaar wil de organisatie de Balloonfair 2021 door laten gaan, maar wel anders dan voorheen. Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 september en zaterdagavond 11 september. Dit jaar kiest de organisatie om een beperktere, regionale aanpak te hanteren. Vanuit 7 omliggende dorpen kan er een ticket geboekt worden naar de gewenste locatie.

 

Vrijdagavond 10 september:

- Staphorst, Meppel, Nieuwleusen, Genemuiden

 

Zaterdagavond 11 september:

-Rouveen, Dalfsen, Hasselt

 

Na een tweetal succesvolle edities waren de plannen voor 2020 ook weer groots. Helaas is dit allemaal niet uitgevoerd. Echter het bleef knagen om toch een mooi evenement te organiseren, juist in deze tijd! Het streven van de organisatie is altijd het volgende geweest: ‘’Een mooie evenement voor jong en oud een zo breed mogelijk publiek bereiken’’ Daarom wil de stichting voor de editie van 2021 een op maat gemaakt event organiseren wat past binnen de mogelijkheden waarin Nederland nu verkeert. Vanuit omliggende dorpen en vanuit Staphorst willen we een frequent aantal luchtballonnen laten opstijgen naar gewenste bestemming. Zo wordt de editie van 2021 anders en ingeperkt ten opzichte van de eerdere edities, maar kunnen we wel voor iedereen die onvergetelijke ervaring verzorgen!


Vanuit verschillende sportcomplexen uit de regio zullen de ballonnen hun intrede in het luchtruim doen. Dit zijn de complexen SV Dalfsen, MSC Meppel , Olympia Hasselt, VV Staphorst, SC Genemuiden en USV Nieuwleusen. Met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt dat het op deze wijze gehouden kon worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit keer geen groot evenement plaatsvinden met hapjes en drankjes. Wel kan er in de plaatselijke kantine, onder de geldende regels, het een en ander geconsumeerd worden.  Balloonfair Staphorst is een stichting zonder winstoogmerk.

Balloonfair Staphorst komt buurten is een onderdeel van:
Stichting Balloonfair 
Klaaskloostwegwest 12a
7954 PS Rouveen
KVK: 74660160
BTW: NL859983304B01

Telefoonnummer:
Passagiers: 06-27236929
Overige: 06-31342892


Mailadres:

Passagiers: meevaren@balloonfair-staphorst.nl
Overige: info@balloonfair-staphorst.nl