Balloonfair Staphorst 6 & 7 juli 2023

Altijd al een keer de wereld vanuit vogelperspectief willen zien? Doe dit dan tijdens Balloonfair Staphorst. Dit jaar organiseert de Balloonfair het festijn op donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli.  Slecht weer op deze dagen? 8 juli staat open als inhaaldag.


Bij het aanschaffen van je ballonticket kun je aangeven of je voorkeur uitgaat naar de donderdagavond of vrijdagavond. We zullen proberen je op deze avond in te plannen.

Op de dag zelf zal je rond 18.00 uur aanwezig moeten zijn. Ook goed om te weten: na de landing moet je zelf vervoer terug regelen. We kunnen niet garanderen dat het ballonteam waarmee je vaart voldoende plek heeft in de auto. 

Mocht de ballonvaart niet doorgaan, zal je op de dag zelf hiervan op de hoogte worden gebracht. In eerste instantie zullen we proberen je alsnog een ballonplek te bieden op de zaterdagavond. Mocht dit niet lukken vanwege de capaciteit, dan zal er later persoonlijk met je een datum geprikt worden. Kortom, je bent verzekerd van een ballonvaart bij Balloonfair Staphorst! 

 

Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal plaatsten beschikbaar op de donderdag en vrijdagavond. Mocht je nog willen meevaren, vul dan onderstaand formulier in. We zullen dan samen met je kijken wat mogelijk is. 

Mocht er op dit moment niets mogelijk zijn, kunnen we je ook plaatsten op een wachtlijst. Mocht er plek vrijkomen, zullen we je alsnog indelen. 

 

Prijzen per ticket €190,- per persoon.