Balloonfair Staphorst gaat door met Kanjers mee omhoog


Tijdens de aankomende editie van Balloonfair Staphorst is er ruimte voor kinderen met een beperking of ziekte om een onvergetelijke avond in de lucht te beleven. Verschillende lokale bedrijven slaan de handen ineen om een aantal luchtballonnen beschikbaar te stellen.


Na succesvolle voorgaande jaren wil de organisatie van Balloonfair Staphorst ook dit jaar weer kinderen een unieke kans geven om samen met hun begeleider de wereld van boven te zien. Op donderdagavond 6 juli varen deze Kanjers mee in o.a. de luchtballonnen van Hendrik Jan de Tuinman en Westfalen Gassen.

Veel aanmeldingen
In de voorgaande editie werden er ook luchtballonnen ingezet om kinderen met een beperking of ziekte te laten opstijgen in een luchtballon. Voor dit jaar zijn er dus ook weer ballonnen beschikbaar. Onder andere opvallende zwart met gele luchtballon van Hendrik Jan de Tuinman en de kleurrijke ballon van Westfalen Gassen. Door een bijdrage van Bloemhof & Pleiter kan er nog een ballon ingezet worden. Totaal kunnen er 4 kinderen met hun begeleider mee omhoog.

Aanmelden tot 30 juni
Gun jij een kanjer een onvergetelijke avond? Aanmelden kan op de website van Balloonfair Staphorst (www.balloonfairstaphorst.nl) tot 30 juni. De ballonvaart neemt ongeveer een uur in beslag. De kanjer moet dit kunnen volhouden. Houd er rekening mee dat de mand 125 centimeter hoog is en dat de Kanjer hier overheen kan kijken. Heeft jouw kanjer in het verleden al eens meegevaren? Dan geeft de organisatie Kanjers die nog niet eerder hebben meegevaren voorrang.

 

Ken jij een jong iemand die je het gunt om mee te varen? Geef een toelichting en vul onderstaand formulier in en  wie weet maak jij iemand blij!